NY SINGEL "VÅRA SOMMARDAGAR"

 

Här är ytterligare ett smakprov ifrån ett kommande studioalbum med nyskrivna låtar av Roger . "Våra sommardagar" befäster det organiska, jordnära akustiska sound som Roger på senare år återvänt till.  
 

– Jag gick igenom en period då jag jobbade mycket med maskiner, nästan uteslutande faktiskt. Det är ju ett billigare och mer kontrollerat sätt att jobba på och är ju också spännande. Men jag har funnit att min musik blir för statisk då. Den mår bättre av att framföras av levande musiker. Det blir ett ”performance”, en resa där alla spelar tillsammans. Musiken andas. De musikaliska kläderna har ju också varierat beroende på vem jag har samarbetat med och på den musikaliska tidsandan - konstaterar han.
 
Många av Roger Rönnings låtar gör oss uppmärksamma på vardagsnära ögonblick. Saker som många av oss är med om, men alltför sällan stannar upp och reflekterar över. Han tar sällan till de största orden. Men det är goda ord från en varm röst. Och ett sound som saknar bäst föredatum. .För Promotion och andra frågor:
Rickard Werecki Lycknert, Werecki Company
Telefon: +46(0)707-178008
E-post: pr@werecki.com
Webb: www.werecki.com 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
   
   

PRM RECORDS
Box 4069, 18304 Täby
prmrecords@rogerronning.com

© 2012 ROGER RÖNNING | Webprod: blomill