TURNÈ FÖR ALBUMAKTUELLA ROGER RÖNNING OCH NY RADIO EDIT AV ”NÄR DU SITTER I BILEN”!

 

På en ny Radio Edit av ”När du sitter i bilen” har det tillförts nya element som syntslingor ny bas och percussion för att därigenom skapa en annan ljudbild och en enklare rakare rytm.
”När du sitter i bilen” är tagen från senaste albumet ”Vi lägger pussel” och singeln släpps digitalt den 4 juni 2015.
Roger Rönning är aktuell med det 13:e albumet i ordningen ”Vi lägger pussel” som släpptes tidigare i februari 2015. Albumet har fått lysande recensioner och innehåller 11 låtar på svenska.

Roger Rönnings genomtänkta och välskrivna svenska texter ligger bakom många kvalitativa radioklassiker däribland ”Det händer bara en gång”, ”Tiden bara går” m.fl.
De musikaliska kläderna har dock varierat beroende på vem Roger har samarbetat med, den teknik som funnits tillhanda och den musikaliska tidsandan!

Många av Rogers låtar gör oss uppmärksamma på vardagsnära ögonblick. Saker som många av oss är med om, men alltför sällan stannar upp och reflekterar över. Han tar sällan till de största orden. Men det är goda ord.

Sommaren 2014 medverkade Roger Rönning på fleratlet festivaler runt om i landet som Hässelbyfestivalen, Växjö festivalen m.fl. Nu är det klart för en ny turné sommaren 2015 och då med låtar från nya albumet.

 

 

PRM RECORDS, BORDER MUSIC januari 2015

Kontakt: Rickard Werecki Lycknert pr@werecki.com tfn:0707-178008 werecki promotion company – www.werecki.com

 
:: MER INFO

 

 
 
 
 
 
 
 
   
   

PRM RECORDS
Box 4069, 18304 Täby
prmrecords@rogerronning.com

© 2012 ROGER RÖNNING | Webprod: blomill